5 redenen om een aansprakelijkheidsverzekering te nemen

Geplaatst door

Steeds meer mensen vragen zich af waarom zij een aansprakelijkheidsverzekering moeten aansluiten. Het is een verzekering die niet verplicht is, maar heel handig kan zijn. Wij gaan u 5 reden geven waarom zo een verzekering nodig kan zijn.

Voor u zelf als alleenstaande 

Deze verzekering kunt u voor uw zelf aansluiten, u krijgt een schade dekking voor schade die verricht is door u op elke manier dan ook, als het opzettelijk is dan niet.

Voor uw partner

De aansprakelijkheidsverzekering kun je uitbreiden en uw partner meeverzekeren, de premie die u gaat betalen per maand voor de zelfde voorwaarden en schade blijft nog steeds redelijk laag.

Voor uw gezin 

Wanneer er ook kinderen bij komen in uw gezin, dan kunt u die ook meenemen in uw verzekering. Kinderen verrichten soms zonder te weten schade aan anderen hun bezittingen en dan kan deze verzekering ervoor opdraaien.

Voor uw huisdieren 

Huisdieren die u heel lief heeft vertonen niet altijd het zelfde gedrag tegen over anderen als tegen over hun eigenaar. Ze kunnen spullen vernielen en ongelukjes veroorzaken. Ook deze schade kunnen geclaimed worden door deze verzekering.

Aanranding 

Indien u iemand bewust of onbewust heeft aangetast buiten hun wil dan kan zo iemand ook een klacht indienen en moet u voor die kosten opdraaien, dat kan ook geregeld worden door de aansprakelijkheidsverzekering.

5 Punten om u duidelijk te maken waarom zo een verzekering nodig kan zijn, uiteraard bepaalt u zelf of u hem wilt aansluiten of niet. Maar de aansluit zijde mag zeker zwaarder wegen in dit alles.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *